Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Jurorzy konkursu „Czas na rybę”

Konkurs na najlepszą potrawę z karpia opolskiego z dodatkowym obowiązkowym produktem – masłem Mleczne Ogrody oraz makronem Śląski Bifej, odbędzie się w pierwszy weekend października na Zamku w Niemodlinie.

Przypominamy, że organizatorzy na zgłoszenia Szefów Kuchni czekają do 12 września 2021 roku, natomiast uczniów szkół gastronomicznych do 15 września. Zapraszamy!

Wiadomo już, że w  jury konkursu dla Szefów Kuchni zasiądą: Iwona Niemczewska, Wojciech Harapkiewicz, Jarosław Uściński, Tomasz Smoczyk, Marcin Soból, Krzysztof Szulborski, Krzysztof Malinowski, Krzysztof Gawlik, Jean Bos i Jarosław Walczyk. 

Więcej informacji na stronie konkursu: swietokarpia.pl/cnr

Kontakt z Organizatorami:

Rybacka Lokalna Grupa Działania „Opolszczyzna” – tel. 535 380 010

Edukacja od Kuchni – Kamil Klekowski – tel. 790 247 247. 

„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Aktualności

Jak wybrać najlepszy system POS dla gastronomii?

Bidfood Farutex, dostawca produktów dla branży HoReCa, stworzył e-book, który pomoże restauratorom wybrać odpowiednie oprogramowanie POS dla swojego biznesu. Wiedza na temat nowoczesnych rozwiązań dla

POLAGRA 2021 – stacjonarnie i online

Trwają przygotowania do targów POLAGRA zaplanowanych na dni 4-6 października br. Jak została zaplanowana formuła tegorocznej edycji wydarzenia? Targi POLAGRA to jedno z kluczowych wydarzeń

THE BEST CHEF AWARDS w Amsterdamie

AREA TALKS powraca 14 września jako część ekscytującego wydarzenia THE BEST CHEF AWARDS powered by Perlage. Po zeszłorocznej edycji #VIRTUAL2020, szefowie kuchni, foodies, dziennikarze i

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok. 117
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 19 24
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron