Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Jurorzy konkursu „Czas na rybę”

Konkurs na najlepszą potrawę z karpia opolskiego z dodatkowym obowiązkowym produktem – masłem Mleczne Ogrody oraz makronem Śląski Bifej, odbędzie się w pierwszy weekend października na Zamku w Niemodlinie.

Przypominamy, że organizatorzy na zgłoszenia Szefów Kuchni czekają do 12 września 2021 roku, natomiast uczniów szkół gastronomicznych do 15 września. Zapraszamy!

Wiadomo już, że w  jury konkursu dla Szefów Kuchni zasiądą: Iwona Niemczewska, Wojciech Harapkiewicz, Jarosław Uściński, Tomasz Smoczyk, Marcin Soból, Krzysztof Szulborski, Krzysztof Malinowski, Krzysztof Gawlik, Jean Bos i Jarosław Walczyk. 

Więcej informacji na stronie konkursu: swietokarpia.pl/cnr

Kontakt z Organizatorami:

Rybacka Lokalna Grupa Działania „Opolszczyzna” – tel. 535 380 010

Edukacja od Kuchni – Kamil Klekowski – tel. 790 247 247. 

„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Aktualności

Międzynarodowy Dzień Pizzy

Od słonecznych wybrzeży Włoch po zaułki japońskich dzielnic, pizza podbija serca smakoszy na całym świecie. To klasyczne danie, które zdobyło międzynarodową sławę, stając się symbolem

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron