Kongres Szefów Kuchni to największe spotkanie Szefów Kuchni w Polsce. W tym roku odbędzie się ono 11 października 2017, w Centrum MT Polska, na ulicy Marsa 56C w Warszawie. Jest to jedyna w swoim rodzaju okazja do wymiany poglądów pomiędzy szefami z całej Polski. W trakcie wydarzenia będzie także możliwość rozmowy z około 100 Dostawcami HoReCa.
Nowościami tegorocznej edycji są dwa atrakcyjne konkursy. Pierwszy z nich o nazwie Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017 trwa jedynie do 31 sierpnia. Aby wziąć w nim udział należy po pierwsze zarejestrować swój udział w Kongresie. Następnie wydrukować kartę konkursową zamieszczoną na stronie: http://kongresszefowkuchni.pl/konkursy. Wpisać na niej proponowany hasztag, a następnie sfotografować wypełnioną kartę samą lub wraz z selfie, a zdjęcie zamieścić na profilu Kongresu na facebook’u i zachęcić znajomych do głosowania na zamieszczone zgłoszenie.
Główną nagrodą w konkursie jest Blender Vitamix VITA-PREP 3, który cenią sobie zawodowi kucharze i szkoły gotowania na całym świecie za wyjątkową moc, wszechstronność i wydajność. VITA-PREP 3 wspomaga szereg czynności: od siekania delikatnych składników po miksowanie gęstych puree. Do wygrania także tatuaż typu oldschool i lot termiczny paralotnią z instruktorem.
Nagrody zostaną wręczone w trakcie Kongresu. Szczegóły konkursu znaleźć można na stronie: http://kongresszefowkuchni.pl/konkursy.
Na miejscu uczestnicy Kongresu będą mogli wziąć udział w grze sytuacyjnej z nagrodami – Magiczny Targ.
W programie wydarzenia znajdą się, między innymi, wystąpienia na poniższe tematy:
- Kuszenie od pierwszego wejrzenia, czyli jak stworzyć nowoczesne menu, które zmaksymalizuje sprzedaż w Twojej restauracji. Prowadzone przez Annę Dębską, redaktor naczelną www.GdzieZjesc.info® .
- Modne diety a wyzwania dzisiejszego szefa kuchni. Prowadzone przez Agnieszkę Piskałę, dietetyka, nutridietetyka, diet coach’a.
- Jak negocjować skuteczniej – chwyty, tricki i techniki… Prowadzone przez Marka Skałę, trenera warsztatowego, coach’a, mówcę inspiracyjnego, konsultanta biznesowego.
- Magazyn i koszty, czyli nie daj się zwariować na zapleczu kuchni. „Zasada Pareto”. Kuchnia to nie apteka! Zajmij się tym co ma największe znaczenie, czyli znajdź swoje „Pareto”. Prowadzone przez Piotra Rogowskiego, niezależnego menedżera i eksperta gastronomii.
- Twój zespół od kuchni. Jak zarządzić zespołem, aby ,,chciało im się chcieć’’? Prowadzone przez Agnieszkę Czaplińską, trenera biznesu, coacha indywidualnego i grupowego.
Gość specjalny, Marek Kamiński, podróżnik, polarnik i przedsiębiorca opowie: Jak niemożliwe staje się możliwe czyli wyprawy na krańce marzeń. Jak coś, co wydawało się niemożliwe stało się możliwe.
W trakcie Kongresu odbędą się aż dwie debaty ekspertów, w których udział wezmą doświadczeni szefowie kuchni:
- Trendy społeczne a gastronomia. W jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe.
- Relacje pracownik – pracodawca. Co zrobić by w gastronomii działo się lepiej.
Szczegółowy program Kongresu: http://kongresszefowkuchni.pl/program.
Udział dla Szefów Kuchni i ich Zastępców jest nieodpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.
Zapraszamy do rejestracji udziału: http://kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-sie
Organizator:
Evential Sp. z o.o.
Ul. Marszałkowska 1
00-640 Warszawa