Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Kongres Szefów Kuchni

Kongres Szefów Kuchni
12 października 2016
Centrum Targowo – Kongresowe MT Polska, Warszawa

 

Kongres Szefów Kuchni powstał z myślą o integracji środowiska, lepszej wymianie poglądów i opinii oraz zapewnieniu szefom kuchni najwyższej jakości wiedzy merytorycznej z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi, zakupami, zapasami, całą restauracją, własnym nazwiskiem oraz treningu przywództwa. Czy sprawne zarządzanie zespołem może przyczynić się do sukcesu Szefa Kuchni? Czego od szefa kuchni mogą oczekiwać podwładni? Jak kontrolować food cost i zarządzać zapasami? Jakie są najczęściej popełniane błędy w polskich restauracjach? Kim jest lider? Jak kreować swój wizerunek?

Przedstawiamy pełen program merytoryczny Kongresu Szefów Kuchni 2016:

10.00
Czy sprawne zarządzanie zespołem może przyczynić się do sukcesu Szefa Kuchni?
Jak stworzyć w kuchni zgrany zespół?
Jak motywować pracowników? Jak delegować obowiązki i spać spokojnym snem?
Zarządzanie zespołem; motywowanie i delegowanie obowiązków dla Szefów Kuchni.

Marta Baraniak – Wiśniewska

10.40
Czego mogą oczekiwać nasi podwładni? Aspekty prawne zarządzania zespołem.

Małgorzata Buczkowska

11.20
Jak kontrolować food cost i zarządzać zapasami? Mity i fakty na temat zarządzania magazynem.

Piotr Rogowski

12.00
networking/szkolenia produktowe

13.00
Podstawowe grzechy restauracji. Jak uniknąć spadku zysków i braku klientów?
Jakie są najczęściej popełniane błędy w polskich restauracjach? Złote zasady.

Anna Dębska

13.40
Między tradycją a nowoczesnością. Molekuły czy produkty regionalne? Czy istnieje kuchnia polska? Jak powinna wyglądać dzisiejsza kuchnia na światowym poziomie?

Jarosław Uściński, Jarosław Walczyk, Janusz Pasikowski, Jean Bos, Witek Iwański, Michał Molenda, Rafał Wronka, Robert Głyda

14.20
networking/szkolenia produktowe

15.20
Personal branding. Od kuchni czyli mistrz na widelcu.

Joanna Janowicz

16.00
LIDER, czyli kto?
Jak buduje się lidera?

Generał Roman Polko

 

Organizator: Evential Sp. z o.o.
ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 31/33
00-379 Warszawa
biuro@evential.pl
www.kongresszefowkuchni.pl
https://www.facebook.com/kongresszefowkuchni/

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron