Skip to content
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Kongres Szefów Kuchni

Kongres Szefów Kuchni 2019

8 listopada 2020, EXPO XXI, Warszawa

Kongres Szefów Kuchni to największe spotkanie szefów kuchni w Polsce. W tym roku wydarzenie przeniesione zostało na listopad. W jego trakcie szefowie będą mieli możliwość wysłuchania wielu ważnych prelekcji, wymienienia się doświadczeniami oraz zapoznania się z wyselekcjonowaną ofertą dostawców dla branży HoReCa.

W tym roku, jak nigdy dotąd, potrzebujemy w gastronomii wzajemnego wsparcia, poczucia wspólnoty i solidarności, a także po prostu bycia razem, spotkania się i oderwania na chwilę od trudnych spraw roku 2020. Dlatego tegoroczna edycja Kongresu Szefów Kuchni dobywa się pod hasłem: Dzień Szefowskiej Wspólnoty.

Rozumiejąc silną potrzebę spotkania oraz omówienia wielu ważnych i pilnych tematów, organizatorzy nie zapomnieli jednocześnie o nowych wymogach bezpieczeństwa. Z powodu reżimu sanitarnego ograniczona została ilość powierzchni przeznaczonej na część ekspozycyjną. Znacząco zwiększona została natomiast powierzchnia przeznaczona dla słuchaczy biorących udział w części merytorycznej. Pomimo tych zabiegów w jednym momencie na sali plenarnej przebywać będzie mogło jedynie 300 słuchaczy. Dotychczas mówcy w trakcie Kongresu mieli możliwość zwracania się do publiczności liczącej nawet 900 osób.

Dlatego zamiast jednego programu, który zazwyczaj zawierał około 9 wystąpień, w tym roku organizatorzy proponują aż 3 bloki tematyczne, z których każdy zawiera aż 8 wystąpień. Bloki podzielone zostały na 3 kategorie.

BLOK ZIELONY poświęcony trendom odbędzie się w godzinach 8:00 – 11:30

BLOK CZERWONY poświęcony technikom zarządzania odbędzie się w godzinach 12:00 – 15:30

BLOK POMARAŃCZOWY poświęcony zagadnieniom związanym z kreatywnością odbędzie się w godzinach 16:00 – 19:30

W ten sposób przez cały dzień pełnego programu prelekcji będzie mogło na żywo wysłuchać w sumie 900 uczestników. Po każdym bloku nastąpi pełna dezynfekcja widowni. Przed i po wysłuchaniu prelekcji słuchacze będą mogli pozostawać w części ekspozycyjnej. Ze względu na ograniczenia w możliwości przyjęcia uczestników, szczególnie istotna będzie w tym roku kolejność zgłoszeń.

Rozwój wydarzenia możliwy jest dzięki Partnerom Kongresu, a przede wszystkim Partnerom Strategicznym, tj. Hendi, Grafen i Fine Dine.

Szczegółowy program Kongresu: https://kongresszefowkuchni.pl/program/.

Udział dla szefów Kuchni i ich zastępców jest bezpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.

Rezerwacja miejsca na sali plenarnej, ze względu na ograniczenia sanitarne i wynikającą z nich konieczność odpowiedzialnego podejmowania decyzji o rezerwacji miejsc przez uczestników, aby nie blokować ich dostępności, kosztuje 22 PLN brutto.

Panel rejestracyjny Kongresu Szefów Kuchni:

https://kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-sie/.

Aktualności

590 lat króla rieslinga

13 marca 2025 roku przypada 590. rocznica pierwszej historycznej wzmianki o rieslingu, najważniejszej odmianie winogron w Niemczech. Tego dnia w 1435 roku Klaus Kleinfisch, administrator

Mistrzostwa Młodych Kelnerów 2025

Przed nami VII edycja ogólnopolskich Mistrzostw Młodych Kelnerów 2025, które odbędą się 20 marca br. o godz. 10.00  w budynku Zespołu Szkół Ponadpodstawowych  nr 3

THE BEST PIZZA AWARDS 2025

Już 25 czerwca 2025 r. Mediolan stanie się światową stolicą pizzy – The Best Pizza Awards powróci z trzecią odsłoną wydarzenia. Ta długo wyczekiwana gala

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron