Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Konkurs o Złotą Kurkę

Pragniemy poinformować Państwa o zbliżającej się drugiej edycji konkursu kulinarnego o „Złotą Kurkę”, który odbędzie się 7 października 2015 od godziny 9:00 w Hotelu Vistula w Świeciu. 

Patronatem przedsięwzięcia jest ambasador marki Bonduelle Szef Kuchni Tomasz Welter oraz Stowarzyszenie Kucharzy Kujaw i Pomorza.
Wydarzenie zebrało wiele pozytywnych opinii oraz zapytań o kolejną edycję. Podczas całego dnia młodzież ucząca się zawodu kucharza ma okazję między innymi poznać nowe techniki przyrządzania potraw, wymienić się opiniami z innymi uczestnikami oraz spotkać się z renomowanymi Szefami Kuchni.
Wypełniony formularz zgłoszeniowy zamieszczony na stronach internetowych Hotel Vistula (www.vistula-hotel.pl) należy wysłać na adres: konkurs@vistula-hotel.pl w terminie do 30 września 2015. Zapraszamy
!

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron