Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Kuchnia Polska w Tradycji Świąt Bożego Narodzenia 2016

ZAPROSZENIE

Zespół Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowskiego w Warszawie wraz z grupą Dora Metal, Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierni oraz
Akademią Kawy Apro – Trade, mają przyjemność zaprosić Państwa
do udziału
w VIII Ogólnopolskim Konkursie Szkół Gastronomicznych
„Kuchnia Polska w Tradycji Świąt Bożego Narodzenia 2016”

oraz
w eliminacjach do II Ogólnopolskiej „Olimpiady Kawy®”,
której finał będzie miał miejsce podczas Międzynarodowych Targów Gastronomicznych „EuroGastro”.

Konkurs wraz z eliminacjami odbędzie się 9 grudnia 2016 roku w Centrum Techniki Kulinarnej DORAM w Warszawie, przy ul. Racjonalizacji 5.

Przed zgłoszeniem, uprzejmie prosimy zapoznać się z regulaminem.

 

 

Załączniki:

  1. Regulamin
  2. Załącznik Nr 1 do Regulaminu VIII Ogólnopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych
  3. Oświadczenie Rodzica*/Opiekuna*

Aktualności

Zapraszamy na Forum Polskiej Gastronomii!

Jedno z najważniejszych wydarzeń branży HoReCa – Forum Polskiej Gastronomii – odbędzie się w dniach 28-30 marca 2023 r., podczas Międzynarodowych Targów Rozwiązań dla Branży

Polskie miasta w Przewodniku Michelin

Polska Organizacja Turystyczna i Michelin Guide podpisali porozumienie w sprawie umieszczenia polskich miast w znanym na całym świecie Przewodniku Michelin. W pierwszej kolejności promocją objęte zostaną

Zapraszamy na SMAKKi GASTROTARGI!

Już jutro, 23 marca, w Centrum EXPO XXI w Warszawie rozpocznie się pierwsza edycja Targów SMAKKi i potrwa aż do soboty. To projekt, który pod

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron