Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Kuchnia Polska w Tradycji Świąt Bożego Narodzenia 2016

ZAPROSZENIE

Zespół Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowskiego w Warszawie wraz z grupą Dora Metal, Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierni oraz
Akademią Kawy Apro – Trade, mają przyjemność zaprosić Państwa
do udziału
w VIII Ogólnopolskim Konkursie Szkół Gastronomicznych
„Kuchnia Polska w Tradycji Świąt Bożego Narodzenia 2016”

oraz
w eliminacjach do II Ogólnopolskiej „Olimpiady Kawy®”,
której finał będzie miał miejsce podczas Międzynarodowych Targów Gastronomicznych „EuroGastro”.

Konkurs wraz z eliminacjami odbędzie się 9 grudnia 2016 roku w Centrum Techniki Kulinarnej DORAM w Warszawie, przy ul. Racjonalizacji 5.

Przed zgłoszeniem, uprzejmie prosimy zapoznać się z regulaminem.

 

 

Załączniki:

  1. Regulamin
  2. Załącznik Nr 1 do Regulaminu VIII Ogólnopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych
  3. Oświadczenie Rodzica*/Opiekuna*

Aktualności

Kalifornijska jakość i lata doświadczenia

Carlo Rossi, największa marka wina w Polsce[1], zaskakuje nowościami produktowymi. Razem z mistrzem winiarstwa Darrenem Procsalem wprowadza na rynek linię Winemaker’s Selection. Ta wyjątkowa kolekcja

Wystawa CLEVERFOOD. For everyone

Już 1 lutego w Centrum Nauki Experyment zostanie zainaugurowana wystawa CLEVERFOOD for everyone. Jest ona efektem pracy międzynarodowego zespołu ekspertów z Ecsite (Europejska sieć centrów nauki i muzeów),

Polska nad Porterem Bałtyckim

W ciągu ostatnich 20 lat liczba porterów bałtyckich warzonych co roku w Polsce zwiększyła się kilkunastokrotnie, a sam styl zaczął wyróżniać polskich piwowarów w świecie. Przypadająca

Soft&Sweet Inspiration Day

Firma Primulator zaprasza wszystkich właścicieli cukierni, kawiarni, piekarni oraz sklepów convenience na wyjątkowe wydarzenie – Soft&Sweet Inspiration Day, które odbędzie się 4-5 lutego 2025 roku w

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content