Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś

Kapituła VII edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”

do udziału zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie:

KATEGORIA UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH

Wojciech Truk  i  Ilona Kruczek    Technikum „Lider” –  LUBLIN
Bartosz Wiśniewski  i  Klaudia Trudnowska  Z.S.G. im. Jarosława Iwaszkiewicza – BYDGOSZCZ
Przemysław Kopania  i  Kamil Przewdziecki Z.S.G.H. im. Stanisława Bergera – WARSZAWA ul. Majdańska
Wojciech Komsa  i  Sebastian Błażejowski  Z.S.G.im. Mikołaja Spytka Ligęzy – RZESZÓW
Emil Kobierecki  i  Patryk Witczak      N.T.G.Z.D.Z. – WARSZAWA
Patryk Nowak  i  Marta Gąsiorowska Z.S.C.K.R.im. Jadwigi Dziubińskiej – GOLĄDKOWO
Milena Marcinowska  i  Konrad Stypułkowski    Z.S.G.im. prof. E. Pijanowskiego – WARSZAWA ul. Poznańska
Przemysław Gorczyński  i  Sebastian Melnicki  Z.S. im. Bolesława Prusa – PUŁTUSK
Michał Mikołąjczyk  i  Igor Simora Z.S.S.G. – WARSZAWA ul. Komorska

                          

                         

KATEGORIA UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH – EKIPY REZERWOWE

Antoni Słonawski  i  Wiktor Sochacki  Z.S.G.im. prof. E. Pijanowskiego – WARSZAWA ul. Poznańska
Łukasz Dzikowski  i  Maciej Nieć    Z.S. nr 7im. Komisji Edukacji Narodowej – WAŁBRZYCH
Natalia Lipnicka  i  Agnieszka Leśniewska   Z.S.G. – WROCŁAW                  

           

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI

Mariusz Śliwiński  i  Marcin Piotrowski   Hotel Windsor – JACHRANKA
Michał Ziaja  i  Karol Płoch  Hilton Garden Inn – RZESZÓW 
Patryk Stępiński  i  Przemek  Bednarz Hotel BoniFaCio – SOCHOCIN
Adam Frelak  i  Adrian Głowala Restauracja 99 – WARSZAWA
Marcin Gerasik  i  Dawid Bielecki    Różany Dwór – SKRZESZEW
Rafał Grzegorzek  i  Marcin Prybacki Restauracja Art Deco – POLANICA ZDRÓJ
Tomasz Nasiłowski  i  Wkitor Gnich Restauracja L’Arc – WARSZAWA
Cezary Powała  i  Sebastian Stellwag Nestle Polska – WARSZAWA
Dorota Pajęcka  i  Grzegorz Bąk Hotel Ambasadorski – RZESZÓW
Kamil Tłuczek  i  Szymon Tomaka Restauracja Bawialnia – RZESZÓW

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI – EKIPY REZERWOWE

Piotr Krawczyk  i  Krzysztof Sikora   Hotel Grand Sal – WIELICZKA

                

Wszystkim ekipom kucharskim, które nie zakwalifikowały się do

VII edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”

serdecznie dziękujemy za zaangażowanie i wkład pracy w przygotowanie dań Konkursowych,

jednocześnie zapraszamy do uczestnictwa w przyszłorocznej

VIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”

Aktualności

Konferencja MADE FOR Restaurant, New Rules

23 kwietnia 2024 Miejsce: Novotel Centrum Warszawa Tego dnia w gronie ponad 600 liderów  czołowych restauratorów i ich pracowników – skonstruujemy prototyp innowacyjnej restauracji 2024;

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron