Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

KULINARNE DOZNANIA SMAKOWE Z MISTRZEM KUCHNI 2* MICHELIN

W lutym 2015 roku, Olivier Nasti, francuski szef kuchni odznaczony dwiema gwiazdkami Michelin, zapewni naszym gościom niezrównane doznania smakowe! Podróż kulinarna odbędzie się w restauracji Le Victoria Brasserie Moderne. Zapraszamy na wykwintne 7-danlowe menu szefa kuchni 2* Michelin stworzone we współpracy z naszym szefem kuchni Maciejem Majewskim.
Każdy z tych wlelodaniowych tematycznych posiłków będzie pokazem sztuki haute cuisine, rozkoszą dla podniebienia i ucztą dla zmysłów, a przy tym niezapomnianą przygodą kulinarną przeżytą w gronie przyjaciół lub rodziny.

 

Zarezerwuj Już teraz: 6-8 lutego 2015 roku.

Liczba miejsc jest ograniczona.
Partnerami wydarzenia są:
Air France oraz G.H. Mumm Champagne.

 

ulotka

Aktualności

Międzynarodowy Dzień Pizzy

Od słonecznych wybrzeży Włoch po zaułki japońskich dzielnic, pizza podbija serca smakoszy na całym świecie. To klasyczne danie, które zdobyło międzynarodową sławę, stając się symbolem

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron