Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

LISTA ZAKWALIFIKOWANYCH UCZESTNIKÓW MONIN CUP JUNIOR POLAND 2016

Lp. SZKOŁA MIEJSCOWOŚĆ UCZESTNIK
1 Zespół Szkół im. Juliana Tuwima w Bielsku-Białej Bielsko-Biała Kamila Sikora
2 Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych Bielsko-Biała Damian Kufel
3 Zespół Szkół nr 3 im. Ks. Prof. Józefa Tischnera w Bochni Bochnia Paweł Trzósło
4 Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych Cieszyn Patrycja Dąbrowska
5 Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego nr1 Gliwice Michał Warzocha
6 Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju Iwonicz-Zdrój Ewelina Józefczyk
7 Zespół Szkół Zawodowych Nr 2 im. dr.Antoniego Troczewskiego Kutno Paulina Puchalska
8 Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego im. Stanisława Staszica w Kościelcu Kościelec Sebastian Kmieć
9 Zespół Szkół Gastronomicznych nr.2 im. Prf. Odona Bulwida Kraków Adrian Gawlik
10 Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi Łódź Adam Antkowiak
11 Zespół Szkół nr 2 im. Aleksandra Świętochowskiego w Łukowie Łuków Klaudia Guz
12 Zespół Szkół Agrotechnicznych w Mińsku Mazowieckim Mińsk Mazowiecki Adam Kaczmarek
13 Zespół Szkół Gastronomiczno-Spożywczych w Olsztynie Olsztyn Radosław Baran
14 Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Pionkach Pionki Aleksandra Borkowska
15 Regionalna Szkoła Turystyczna Technikum im. Jana Pawła II w Polanicy-Zdroju Polanica-Zdrój Karol Pilz
16 Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego Poznań Michał Nowak
17 Zespół Szkół nr 2 Im. L. Skowyry w Przysusze Przysucha Mateusz Szymaniak
18 Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich Radom Artur Niedzielski
19 Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 CKP im. Tadeusza Kościuszki Garwolin Mateusz Czamara
20 Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Slupsku Słupsk Krzysztof Lis
21 Zespół Szkól Ponadgimnazjalnych nr 1 im. Noblistów Polskich w Słupsku Słupsk Hubert Kiełbasa Zespół Szkól Ponadgimnazjalnych nr 1 im. Noblistów Polskich w Słupsku
22 Zespół Szkół Gzstronomiczno-Hotelarskich im.Wł.Reymonta Wisła Kornelia Lapczyk
23 Technikum Spożywczo – Gastronomiczne im. Jana Pawła II Warszawa Emil Przybysz
24 Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Warszawa Dominika Staśkiewicz
25 Zespół Szkół im. M. Konarskiego Warszawa Karolina Iwaniuk
26 Zespół Szkół Gastronomicznych Im. Prof. E. Pijanowskiego Warszawa Tomasz Dziewięcki
27 Zespół Szkół Ekonomicznych (Technikum Hotelarskie) Wodzisław Śląski Justyna Zajonc
28 Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych Żywiec Magdalena Kołodziej

Aktualności

Przegląd Gastronomiczny 5/2024

Nowy numer „PG” 5/2024 Opłaty abonamentowe i standardy ochrony małoletnich – Adrianna Lotolc    2 Czy AI nadaje się na dietetyka?    4 Jedzenie emocjonalne – jak

MADE FOR Restaurant

Stajemy do walki: MASZYNY kontra ROMANTYZM, budując restaurację Nowego Świata opartą na AUTOMATYZACJI i zapraszając do tego dzieła najlepszych polskich gastronomów podczas najbardziej kreatywnego wydarzenia

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron