Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

MADE FOR Restaurant – ruszyła rejestracja

We wtorek 6 maja 2025 roku we Wrocławskim Centrum Kongresowym w Hali Stulecia widzimy się na wyjątkowej edycji MADE FOR Restaurant, która odbywa się we współpracy z Miastem Wrocław

Przekroczymy granice mentalne, technologiczne, biznesowe, relacyjne… – nie tylko geograficzne! W erze dynamicznego rozwoju gastronomii będziemy analizować jak zagraniczne trendy, pracownicy i inwestorzy kształtują polski rynek restauracyjny. Jak budować restaurację, która zarabia i rośnie bez kompromisów? To wszystko i jeszcze więcej w wyjątkowym formacie:

  • Konferencja hybrydowa z ekspertami i liderami branży
  • TOP 100 Restauratorów FORBES&MADE FOR Restaurant – kategoria KUCHNIA ETNICZNA
  • Kulinarna WYSTAWA INTERAKTYWNA – Cross The Borders
  • AFTER PARTY w Restauracji Przystań&Marina

📍 Gdzie? Wrocławskie Centrum Kongresowe | Hala Stulecia

📅 Kiedy? 6 maja 2025 | 12:00 – 24:00

🔥 To będzie dzień pełen inspiracji, mocnych „insightów” i praktycznej wiedzy! Dołącz do liderów gastronomii i odkryj, jak rosnąć z impetem!

WARUNKI UCZESTNICTWA w konferencji

☑ udział BEZPŁATNY dla właścicieli i pracowników lokali gastronomicznych i firm cateringowych oraz mediów – obowiązuje wcześniejsza REJESTRACJA.

☑ bilety dla producentów i dostawców dla branży HoReCa.

📌 Liczba miejsc ograniczona – ZAPISZ SIĘ JUŻ TERAZ! 👇

🔗 Rejestracja: https://forsolutions.pl/madeforrestaurant-wroclaw-2025/

Nie czekaj – FAST GROWING zaczyna się właśnie teraz! 🚀

Aktualności

Nowoczesne oblicze niemieckiego winiarstwa

3 kwietnia 2025 roku w warszawskiej Reducie Banku Polskiego odbyła się kolejna edycja wydarzenia Riesling, Pinot & Co., organizowanego przez Niemiecki Instytut Wina. Tegoroczne spotkanie

Rośnie rola własnych wypieków w gastronomii

Współczesna gastronomia przeżywa prawdziwy renesans świeżych, jeszcze ciepłych wypieków prosto z pieca, które stają się coraz ważniejszym elementem oferty restauracji, kawiarni czy nawet hoteli. Trend

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron