Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Targi hotelarsko-gastronomiczne Magdy Gessler 2017

NAWIGACJA PO GASTRONOMICZNEJ I HOTELARSKIEJ MAPIE POLSKI WROCŁAW, HALA STULECIA, 2-4 CZERWIEC 2017”

Magda Gessler – kreatorka smaku i stylu, właścicielka popularnych restauracji, gwiazda stacji TVN – zaprasza na niezwykłe wydarzenie, które zmieni gastronomiczny i hotelarski obraz Polski! Pierwszy raz, w jednym miejscu zgromadzą się zarówno przedstawiciele wiodących firm z kraju i z zagranicy, znakomici fachowcy, branżowe autorytety oraz gwiazdy i prominenci. Targi „Pyszna Polska 2017” wyznaczą kierunki i standardy rozwoju oraz smaku na kolejne lata. Doceńmy walory Polski, poznając lepiej jej bogactwo kulinarne i hotelarskie. Pokażmy Europie naszą wartość i dotrzyjmy do nowych odbiorców!

Oferta skierowana jest do całej branży gastronomicznej, hotelarskiej i branż pokrewnych. To niepowtarzalna okazja dla tych, którzy pragną poszukać nowych dróg dystrybucji, dotrzeć do licznego grona klientów oraz kontrahentów, a przy tym wspomóc budowanie swojej marki na rynku oraz wzmocnić jej pozycję wśród konkurencji.
Dlaczego warto wziąć udział w targach?

  • nawiązanie międzynarodowych kontaktów biznesowych
  • źródło wiedzy i inspiracji do zastosowania w biznesie kulinarnym i hotelarskim
  • bogaty program wydarzeń z atrakcyjnymi strefami pokazowymi
  • wymiana doświadczeń
  • dotarcie do nowych odbiorców
  • szansa na wzmocnienie swojej pozycji rynkowej … i wiele więcej!

pyszna polska

Kto będzie na mapie Polski?

Na targach zaprezentują się właściciele restauracji, hoteli, pensjonatów, szefowie kuchni, producenci żywności, producenci i dystrybutorzy sprzętu, wyposażenia dla gastronomii i hotelarstwa; firmy cateringowe oraz wielu innych wystawców z wszelkich obszarów obsługujących HoReCA. Wydarzenie daje nieograniczone możliwości odbycia osobistych rozmów, zasięgnięcia porad specjalistów oraz uwiecznienia swojej marki.

Poziomki – znak jakości Magdy Gessler

Podczas targów odbędzie się prezentacja najlepszych w Polsce restauracji i hoteli, które rekomenduje Magda Gessler, przyznając znak jakości – Poziomki.

Pyszna Polska to niezawodna nawigacja po gastronomicznej i hotelarskiej mapie Polski oraz gwarancja trafionego wyboru. Zgłoszenie na targi na stronie: www.wroctargi.pl

Aktualności

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kwiaty na talerzach!

Tegoroczna, siódma już edycja Kulinarnego Festiwalu Kwiatów Jadalnych odbędzie się w dniach 16-17 lipca w Ogrodach Hortulus Spectabilis w Dobrzycy. W tym roku wydarzenie odbędzie

IX Konkurs Polskich Win

Już po raz dziewiąty startuje Konkurs Polskich Win, organizowany przez Jasielskie Stowarzyszenie Winiarzy „Vinum pro Cultura” oraz Stowarzyszenie Sommelierów Polskich. Wydarzenie odbędzie się w dniach

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron