Skip to content
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Nowoczesne wsparcie dla branży gastronomicznej

Na rynku pojawiła się nowa platforma wspierająca producentów, hurtowników oraz właścicieli lokali gastronomicznych – GoGastro to narzędzie do kompleksowej obsługi tych podmiotów, wspierające codzienne procesy logistyczne, zakupowo-sprzedażowe oraz płatności.

Twórca platformy nastawiony jest na wprowadzenie na rynek narzędzi ułatwiających pracę, zwiększających ich efektywność oraz zapewniających nowoczesne wsparcie dla działań współczesnych przedsiębiorców działających na rynku gastronomicznym w Polsce. Sukces użytkowników swoich serwisów traktuje jako priorytet w swojej pracy.

– GoGastro to narzędzie do skuteczniejszej realizacji celów biznesowych. Platforma została stworzona by zapewnić wszystkim, którzy działają w branży gastronomicznej odpowiedni komfort pracy oraz skuteczne wsparcie dla ich biznesu. System oszczędza czas związany z procesami, a także zwiększa efekty oraz zasięg podejmowanych działań – mówi Maciej Trocewicz, twórca GoGastro, a także wielofunkcyjnej platformy NaLunch.pl.

Dlaczego warto korzystać z GoGastro? Platforma jest prosta w obsłudze, dzięki czemu zmniejsza czas poświęcany na obsługę procesów logistycznych związanych z tworzeniem ofert przez hurtownie, a następnie ich przeglądaniem i zamawianiem konkretnych produktów przez lokale gastronomiczne. Dodatkowo system realizuje kluczowe procesy biznesowe, takie jak wspomniany wcześniej import informacji o produktach, a także zamówienia, wnioski grupowe, płatności i rozliczenia.

Jak podkreśla twórca platformy GoGastro – System jest idealnym rozwiązaniem dla ludzi, którzy cenią niezawodne i nowoczesne rozwiązania, nastawionych na maksymalizację efektów, zainteresowanych zwiększeniem zasięgu działalności.

Chcesz dowiedzieć się więcej o GoGastro?
Zapraszamy do logowania i testowania platformy – www.gogastro.pl.

 Grafika 1 artykulGrafika 2 artykulGrafika 3 artykulGrafika 4 artykul

 

Aktualności

SweetTargi 2025

SweetTargi 2025 – największe wydarzenie branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej na południu Polski – odbędą się w dniach 22–24 marca w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w

590 lat króla rieslinga

13 marca 2025 roku przypada 590. rocznica pierwszej historycznej wzmianki o rieslingu, najważniejszej odmianie winogron w Niemczech. Tego dnia w 1435 roku Klaus Kleinfisch, administrator

Mistrzostwa Młodych Kelnerów 2025

Przed nami VII edycja ogólnopolskich Mistrzostw Młodych Kelnerów 2025, które odbędą się 20 marca br. o godz. 10.00  w budynku Zespołu Szkół Ponadpodstawowych  nr 3

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron