Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Nowoczesne wsparcie dla branży gastronomicznej

Na rynku pojawiła się nowa platforma wspierająca producentów, hurtowników oraz właścicieli lokali gastronomicznych – GoGastro to narzędzie do kompleksowej obsługi tych podmiotów, wspierające codzienne procesy logistyczne, zakupowo-sprzedażowe oraz płatności.

Twórca platformy nastawiony jest na wprowadzenie na rynek narzędzi ułatwiających pracę, zwiększających ich efektywność oraz zapewniających nowoczesne wsparcie dla działań współczesnych przedsiębiorców działających na rynku gastronomicznym w Polsce. Sukces użytkowników swoich serwisów traktuje jako priorytet w swojej pracy.

– GoGastro to narzędzie do skuteczniejszej realizacji celów biznesowych. Platforma została stworzona by zapewnić wszystkim, którzy działają w branży gastronomicznej odpowiedni komfort pracy oraz skuteczne wsparcie dla ich biznesu. System oszczędza czas związany z procesami, a także zwiększa efekty oraz zasięg podejmowanych działań – mówi Maciej Trocewicz, twórca GoGastro, a także wielofunkcyjnej platformy NaLunch.pl.

Dlaczego warto korzystać z GoGastro? Platforma jest prosta w obsłudze, dzięki czemu zmniejsza czas poświęcany na obsługę procesów logistycznych związanych z tworzeniem ofert przez hurtownie, a następnie ich przeglądaniem i zamawianiem konkretnych produktów przez lokale gastronomiczne. Dodatkowo system realizuje kluczowe procesy biznesowe, takie jak wspomniany wcześniej import informacji o produktach, a także zamówienia, wnioski grupowe, płatności i rozliczenia.

Jak podkreśla twórca platformy GoGastro – System jest idealnym rozwiązaniem dla ludzi, którzy cenią niezawodne i nowoczesne rozwiązania, nastawionych na maksymalizację efektów, zainteresowanych zwiększeniem zasięgu działalności.

Chcesz dowiedzieć się więcej o GoGastro?
Zapraszamy do logowania i testowania platformy – www.gogastro.pl.

 Grafika 1 artykulGrafika 2 artykulGrafika 3 artykulGrafika 4 artykul

 

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content