Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Ogólnopolskie Regaty Żeglarskie Hotelarzy Polish Prestige Hotels

Fundacja Polish Prestige Hotels, wspólnie z hotelem Amax w Mikołajkach, organizuje Ogólnopolskie Regaty Żeglarskie Hotelarzy PPH. W tym roku będzie to już XIV edycja, wyjątkowa ze względu na przypadające na 2017 rok 20-lecie działalności PPH oraz na połączenie w marcu br. Fundacji PPH z Fundacją Hotele Historyczne.
Wydarzenie to, po raz kolejny wpisane zostało do kalendarza imprez Fundacji Polish Prestige Hotels i po raz kolejny będzie okazją do integracji środowiska branży hotelarskiej wokół kultury regionalnej Krainy Wielkich Jezior Mazurskich.
Poprzednie edycje Regat pokazały, że dzięki licznym atrakcjom promującym walory turystyczne regionu, prezentacjom i seminariom dotyczącym problemów ale i szans branży hotelarskiej, pracownicy polskich hoteli, ogólnopolskich, regionalnych i branżowych mediów, a także firm związanych z działalnością hotelarską, każdego roku z ogromnym zaangażowaniem przystępują do rywalizacji. W 2016 roku udało nam się zgromadzić blisko 90 uczestników – przedstawicieli około 15 znakomitych obiektów hotelowych z całej Polski oraz ludzi branży HoReCa.
Dodatkowo na uwagę zasługuje fakt, że tegoroczna edycja Regat odbędzie się pod Patronatem Prezesa Polskiej Organizacji Turystycznej, a w programie wydarzenia, poza przedmiotowymi zawodami, zostało zaplanowane również seminarium branżowe nt. trendów w turystyce przyjazdowej do Polski. Partnerem wydarzenia została Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego.

Załącznik

Informacje i karta zgłoszeniakarta zgłoszenia

Aktualności

Międzynarodowy Dzień Pizzy

Od słonecznych wybrzeży Włoch po zaułki japońskich dzielnic, pizza podbija serca smakoszy na całym świecie. To klasyczne danie, które zdobyło międzynarodową sławę, stając się symbolem

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron