Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Prenumerata „PG” na 2023 rok

Przypominamy i zachęcamy do zamawiania prenumeraty „Przeglądu Gastronomicznego” na 2023 rok. Na naszych łamach relacjonujemy najważniejsze wydarzenia i aktualne sprawy dla branży. Publikowane u nas artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

Jak co roku o tej porze przypominamy o zamówieniu prenumeraty „PG” na kolejny rok. Najnowsze trendy, nowinki techniczne, sylwetki szefów kuchni, ciekawe pomysły i rozwiązania, relacje z wydarzeń branżowych – wszystko to znajdą Państwo w naszym czasopiśmie. Zawsze dbamy o wysoki poziom merytoryczny artykułów – nasi Autorzy to nauczyciele akademiccy oraz eksperci z wieloletnią praktyką w gastronomii i hotelarstwie. Współpracujemy również z wieloma stowarzyszeniami branżowymi i instytutami naukowymi.

Prenumeratę można zamówić przez formularz na naszej stronie (zakładka zamów prenumeratę):

www.przeglad-gastronomiczny.pl/prenumerata.html

lub na stronie naszego Wydawcy:

https://www.sigma-not.pl/czasopisma-49-przeglad-gastronomiczny.html

W przypadku prenumeraty cyfrowej nie ma kosztów wysyłki. Polecamy również opcję prenumerata PLUS, która obejmuje prenumeratę roczną w wersji papierowej i cyfrowej oraz umożliwia dostęp do bezcennego źródła wiedzy, czyli archiwalnych publikacji „PG” na Portalu Informacji Technicznej, zamieszczanych od 2004 r.

Zapraszamy!

Aktualności

Targi EXPO SWEET 2025

Zapraszamy do odwiedzenia stoiska naszej redakcji podczas największych targów branży cukierniczej i lodziarskiej EXPO SWEET, które odbędą się w Warszawie w dniach 16-19 lutego. Czekamy

Przegląd Gastronomiczny 01/2025

Nowy numer „PG” 1/2025 Zmiany w prawie w 2025 roku – Adrianna Lotolc    2 Trendy w branży żywności i napojów    4 Lokalnie i tradycyjnie            6

Wielkopolski Kucharz Roku 2025

Przed nami 10. edycja Konkursu im. Rafała Jelewskiego – Wielkopolski Kucharz Roku 2025. Odbędzie się on 17 czerwca br. w Villa Natura Dolsk k. Śremu.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content