W dniach 17 – 23 listopada 2025 kuchnia włoska znów stanie się tematem numer jeden, a wszystko za sprawą inicjatywy „Tydzień Kuchni Włoskiej na Świecie”
PLL LOT wprowadzają wyjątkowe danie – gęsinę, która jest dostępna w listopadzie na wszystkich rejsach dalekodystansowych z Warszawy i Krakowa w LOT Business Class. Nowa
23 października w Warszawie pod hasłem „Dilmah – The Future of Tea” uroczyście celebrowano 40-lecie marki z udziałem CEO Dilhana C. Fernando oraz jego syna
Grudzień to czas, gdy gastronomia pracuje na najwyższych obrotach. Goście rezerwują stoliki z wyprzedzeniem, telefony w cateringach nie milkną, a kuchnie tętnią życiem od świtu
Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.
Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.
Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.
Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.
ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322 01-595 Warszawa