Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów odbędzie się już 24 października 2023 w EXPO XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie. Jest to wyjątkowe wydarzenie, podczas którego jednego dnia i w tej samej przestrzeni spotykają się tłumnie profesjonaliści gastronomii z całej Polski.
Na scenie Kongresu pojawi się wielu uznanych ekspertów, którzy poruszą następujące tematy:
– Czy szef kuchni musi znać trendy kulinarne?
– Kuchnia śląska.
– Polska kuchnia żydowska.
– Czy można kupić sobie gwiazdkę? Co decyduje o prestiżowych sukcesach w świecie gastronomii?
– Jak obsługiwać angielskiego króla? Organizacja przyjęcia z udziałem głowy państwa.
– Dziecko w restauracji.
– Plating, czyli perfekcja na talerzu.
– Jak nie utopić zmian w zupie? Techniki skutecznego ich wprowadzania.
– Jak dziś ominąć trudności w prowadzeniu restauracji?
– W poszukiwaniu zysku, czyli skuteczne modele biznesowe w polskiej gastronomii.
W strefie ekspozycyjnej Kongresu zaprezentuje się prawie 80 wyselekcjonowanych wystawców.
Udział w wydarzeniu jest bezpłatny dla szefów kuchni, restauratorów i kucharzy. Rejestracja jest obowiązkowa. UWAGA – przypominamy, ze należy się pośpieszyć, ponieważ rejestracja będzie możliwa tylko do niedzieli 22 października. Osoby spoza branży nie mogą uczestniczyć w wydarzeniu.
Panel rejestracyjny: https://kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-sie/
Serdecznie zapraszamy!
„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.
Fot. Edward Trzeciakiewicz