Skip to content
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Rozstrzygnięty konkurs Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017

ksk

HasztagKSK17 zwycięzcy

 Został rozstrzygnięty konkurs Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017. Zwycięzcą został Pan Łukasz Banaszak i jego hasztag #MistrzPatelni. Zwycięzca otrzyma Blender Vitamix VITA-PREP 3, który cenią sobie zawodowi kucharze i szkoły gotowania na całym świecie za wyjątkową moc, wszechstronność i wydajność. VITA-PREP 3 wspomaga szereg czynności: od siekania delikatnych składników po miksowanie gęstych puree ufundowany przez SCM Monin. Drugie miejsce zajął Pan Michał Fabiszewski z hasłem #CHEFSTALKS, a trzecie Pan Tomasz Łukasz Mrówczyński #szefunio. Wręczenie nagród nastąpi w trakcie Kongresu Szefów Kuchni.

To jednak nie koniec wielkich emocji. Uczestnicy kongresu będą mogli wziąć udział w grze sytuacyjnej Magiczny Targ. Każdy z uczestników gry otrzyma mapę poszukiwacza skarbów, a jego zadaniem będzie odwiedzenie 29 miejsc zaznaczonych na mapie i wykonanie 29 zadań oraz zdobycie 29 haseł-kluczy służących do wypełnienia krzyżówki. Poprawnie wypełniona krzyżówka odsłoni motto Kongresu Szefów Kuchni 2017. Pierwsi na mecie otrzymają cenne nagrody:

I miejsce

Frytownica RM Gastro o pojemnosci 8 litrow, Fundator Aviko

Zestaw noży profesjonalnych RATIONAL DICK w futerale, Fundator Rational

Zestaw 18 kieliszków (6 do białego, 6 do czerwonego i 6 do szampana) oraz 6 szklanek do whisky. Wszystko marki Chef&Sommelier; Fundator Dajar

Zestaw upominków AGD, Fundator Metro Plast

Zestaw upominkowy – elegancki długopis z pendrive’m plus pojemnik na oliwę,  Fundator Develey

Zestaw herbat klasy premium, Fundator Newby Teas

Lot paralotnią, Fundator Evential

II miejsce

3 zestawy z kamieniem grillującym, Fundator Steakrock

Zestaw 4 tekstur, Fundator Morning

Karafka Spiegelau, Fundator Tableart

Nóż kucharski marki Hendi, Fundator Fanex

Zestaw upominkowy – elegancki długopis z pendrive’m plus pojemnik na oliwę,  Fundator Develey

Zestaw herbat klasy premium, Fundator Newby Teas

Lot paralotnią, Fundator Evential

III miejsce

2 deski do serów, Fundator Steakrock

Książka Jana Marka Mołoniewicza :Menedżer gastronomii. Jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny. Część I oraz 3 ostatnie wydania czasopisma Biznes Restauracje & Catering, Fundator Forum Media Polska

Zestaw makaronów, Fundator Makarony Czaniecki

Zestaw upominkowy – elegancki długopis z pendrive’m plus pojemnik na oliwę,  Fundator Develey

Zestaw herbat klasy premium, Fundator Newby Teas

Lot paralotnią, Fundator Evential

Szczegółowy program Kongresu: http://kongresszefowkuchni.pl/program.

Udział dla Szefów Kuchni i ich Zastępców jest nieodpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.

Zapraszamy do rejestracji udziału: http://kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-sie

Organizator:

Evential Sp. z o.o.

Ul. Marszałkowska 1

00-640 Warszawa

www.kongresszefowkuchni.pl

Aktualności

SweetTargi 2025

SweetTargi 2025 – największe wydarzenie branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej na południu Polski – odbędą się w dniach 22–24 marca w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w

590 lat króla rieslinga

13 marca 2025 roku przypada 590. rocznica pierwszej historycznej wzmianki o rieslingu, najważniejszej odmianie winogron w Niemczech. Tego dnia w 1435 roku Klaus Kleinfisch, administrator

Mistrzostwa Młodych Kelnerów 2025

Przed nami VII edycja ogólnopolskich Mistrzostw Młodych Kelnerów 2025, które odbędą się 20 marca br. o godz. 10.00  w budynku Zespołu Szkół Ponadpodstawowych  nr 3

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron