Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Selgros Cash & Carry świętuje swoje 25-lecie w Polsce

Selgros Cash & Carry jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Z tej okazji zaprasza swoich klientów do udziału w wyjątkowej, jubileuszowej loterii, która potrwa od 5 maja do 15 czerwca 2022 r.

25-lecie działalności marki na polskim rynku to bardzo ważny jubileusz dla sieci Selgros Cash & Carry, dlatego też w loterii można zdobyć wyjątkowo atrakcyjne nagrody. Nagrodą główną jest luksusowy samochód oraz bony towarowe Selgros. Całkowita wartość nagród w loterii wynosi aż 2 600 000 zł.  Szansę na zdobycie nagród, ma każdy kto w terminie od 5 maja do 15 czerwca zrobi zakupy w jednej z 19 hal sieci. Po otrzymaniu urodzinowego kuponu wystarczy zeskanować go w terminalu, aby dowiedzieć się o wygranej.

Klienci są dla nas najważniejsi, dziękując za wspólne 25 lat, przygotowaliśmy coś specjalnego, aby wspólnie celebrować jubileusz. Zachęcamy do udziału i życzymy zwycięskich kuponów – podsumowuje Cezary Furmanowicz, Dyrektor Marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros Cash & Carry.

Loteria trwa w dniach od 5 maja do 15 czerwca 2022 w każdej hali Selgros Cash & Carry. Bony można otrzymać tylko za zakupy zrealizowane w halach. Szczegóły oraz regulamin są dostępne na stronie www.selgros.pl oraz w Dziale Obsługi Klienta.

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron