Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Seminaria lodziarskie Savpol 2022

Non Solo Gelato

W dniach 7-18 marca 2022 w ośmiu miastach w Polsce odbędzie się kolejna edycja Seminariów Lodziarskich organizowanych przez firmę Savpol i partnerów. Przedsiębiorstwo powraca do swojej klasycznej formy spotkań, do której zdążyliśmy się już przyzwyczaić. W ciągu dwóch tygodni w niemalże całej Polsce wszyscy zainteresowani branżą lodziarską będą mogli wziąć udział w pokazach na żywo.

Event skierowany jest do osób szukających inspiracji i nowatorskich pomysłów na nadchodzący sezon lodowy 2022. Podczas seminariów nie zabraknie prezentacji nowości przygotowanych przez firmę Fabbri, aktualnych oraz nadchodzących trendów w branży, testowania maszyn oraz degustacji przepysznych lodów rzemieślniczych. Mistrzowie lodziarstwa pokażą cały proces produkcji, doradzą w wyborze najlepszego sprzętu, jak i surowców.

Seminaria odbędą się w następujących lokalizacjach: Gdyni (7.03.), Grudziądzu (8.03.), Warszawie (10.03.), Poznaniu (11.03.), Wrocławiu (14.03.), Gliwicach (15.03.), Krakowie (17.03.) i Rzeszowie (18.03.). Na wydarzenie zapraszają wszyscy organizatorzy i partnerzy: Przedsiębiorstwo Savpol, Fabbri, Valmar, Miran Ice Cones, Coldelite, Purena, Malongo, Galago oraz OSM Piątnica.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny po wcześniejszej rejestracji. Ze względu na obowiązujący limit osób liczba dostępnych miejsc jest ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Więcej informacji: http://savpol.pl/seminaria-lodziarskie-2022

„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron