Non Solo Gelato
W dniach 7-18 marca 2022 w ośmiu miastach w Polsce odbędzie się kolejna edycja Seminariów Lodziarskich organizowanych przez firmę Savpol i partnerów. Przedsiębiorstwo powraca do swojej klasycznej formy spotkań, do której zdążyliśmy się już przyzwyczaić. W ciągu dwóch tygodni w niemalże całej Polsce wszyscy zainteresowani branżą lodziarską będą mogli wziąć udział w pokazach na żywo.
Event skierowany jest do osób szukających inspiracji i nowatorskich pomysłów na nadchodzący sezon lodowy 2022. Podczas seminariów nie zabraknie prezentacji nowości przygotowanych przez firmę Fabbri, aktualnych oraz nadchodzących trendów w branży, testowania maszyn oraz degustacji przepysznych lodów rzemieślniczych. Mistrzowie lodziarstwa pokażą cały proces produkcji, doradzą w wyborze najlepszego sprzętu, jak i surowców.
Seminaria odbędą się w następujących lokalizacjach: Gdyni (7.03.), Grudziądzu (8.03.), Warszawie (10.03.), Poznaniu (11.03.), Wrocławiu (14.03.), Gliwicach (15.03.), Krakowie (17.03.) i Rzeszowie (18.03.). Na wydarzenie zapraszają wszyscy organizatorzy i partnerzy: Przedsiębiorstwo Savpol, Fabbri, Valmar, Miran Ice Cones, Coldelite, Purena, Malongo, Galago oraz OSM Piątnica.
Udział w wydarzeniu jest bezpłatny po wcześniejszej rejestracji. Ze względu na obowiązujący limit osób liczba dostępnych miejsc jest ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
Więcej informacji: http://savpol.pl/seminaria-lodziarskie-2022
„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.