Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Spotkanie branży spożywczej

Food Market Court to trzydniowe specjalistyczne targi spożywcze,skierowane do profesjonalistów z branży specjalizujących się w produkcji, zakupie i sprzedaży żywności. Targi odbędą się 7-9 marca 2017 w Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie.

Wystawie towarzyszą trzy dni branżowych spotkań biznesowych producentów żywności z kupcami z sieci handlowych z Polski i z zagranicy:

Meat Market – III edycja spotkania dostawców mięsa i wyrobów mięsnych z kupcami z sieci handlowych – 7 marca 2017

Food Convenience – II edycja spotkania dostawców dań gotowych z kupcami z sieci handlowych – 8 marca 2017

Pow-er – I edycja spotkania dostawców przetworów owocowo-warzywnych z kupcami z sieci handlowych – 9 marca 2017

Spotkania te to jedyna okazja do nawiązania kontaktów biznesowych, przedstawienia oferty, oraz rozmowy z przedstawicielami największych sieci handlowych takich jak: Biedronka, Auchan, Carrefour, Tesco, Piotr i Paweł.

Szczegółowe informacje dotyczące udziału i rejestracji dostępne na stronie www.foodmarketcourt.pl oraz bezpośrednio u organizatora:
Iwona Szymańska, tel. 603 434 049, email: iwona.szymanska@kjow.pl
Serdecznie zapraszamy

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron