Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Spotkanie branży spożywczej

Food Market Court to trzydniowe specjalistyczne targi spożywcze,skierowane do profesjonalistów z branży specjalizujących się w produkcji, zakupie i sprzedaży żywności. Targi odbędą się 7-9 marca 2017 w Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie.

Wystawie towarzyszą trzy dni branżowych spotkań biznesowych producentów żywności z kupcami z sieci handlowych z Polski i z zagranicy:

Meat Market – III edycja spotkania dostawców mięsa i wyrobów mięsnych z kupcami z sieci handlowych – 7 marca 2017

Food Convenience – II edycja spotkania dostawców dań gotowych z kupcami z sieci handlowych – 8 marca 2017

Pow-er – I edycja spotkania dostawców przetworów owocowo-warzywnych z kupcami z sieci handlowych – 9 marca 2017

Spotkania te to jedyna okazja do nawiązania kontaktów biznesowych, przedstawienia oferty, oraz rozmowy z przedstawicielami największych sieci handlowych takich jak: Biedronka, Auchan, Carrefour, Tesco, Piotr i Paweł.

Szczegółowe informacje dotyczące udziału i rejestracji dostępne na stronie www.foodmarketcourt.pl oraz bezpośrednio u organizatora:
Iwona Szymańska, tel. 603 434 049, email: iwona.szymanska@kjow.pl
Serdecznie zapraszamy

Aktualności

Smakuj przyszłość z BCU!

Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie (BCU) to miejsce, które kształci przyszłych liderów gastronomii, stawiając na praktyczne umiejętności, które odgrywają

Przegląd Gastronomiczny 6/2024

Nowy numer „PG” 6/2024 Książeczka sanepidowska online – Adrianna Lotolc    2 Reklamowanie produktów w sieci? To nie takie proste! – Edyta Oleszczuk-Romańska    4 Firmy gastronomiczne

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron