Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Stowarzyszenie Kucharzy Polskich

Miło nam poinformować że od dnia 10 października 2011 na wniosek Walnego Zgromadzenia Członków Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników region pomorski nasza Organizacja zmieniła nazwę na STOWARZYSZENIE KUCHARZY POLSKICH i w swoim statucie jako rejon działalności wpisana jest Cała Polska.

Zapraszamy Serdecznie wszystkich Szefów Kuchni i Kucharzy z całej Polski jak również sympatyków „Dobrego Gotowania” i Sponsorów do współpracy na rzecz promocji polskiej kuchni i zawodu kucharza.

Stowarzyszenie Kucharzy Polskich uruchomiło swoją Pomorską Akademię Kulinarną gdzie wszyscy mogą poprawiać swoje umiejętności kulinarne.

Krzysztof Szulborski

Aktualności

Mistrzowie Smaku wracają

Gdzie wybrać się na najlepszy obiad lub kolację? Gdzie zjeść najsmaczniejszą pizzę i burgera? Który kelner, barman i menedżer restauracji najlepiej odpowiada na potrzeby klientów?

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron