Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Wyjątkowa oferta Topseller  od Transgourmet i Selgros

Podsumowanie obecności Transgourmet i Selgros na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów

Niemal 2000 Szefów Kuchni, Restauratorów oraz przedstawicieli branży gastronomicznej i ponad 70 wystawców wzięło udział w Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów, który odbył się 12 października w Warszawie. Wielkim zainteresowaniem odwiedzających stoisko Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa cieszyła się oferta produktów marki Topseller i Topseller XXL, odpowiadająca na potrzeby branży w czasach inflacji.

Produkty Topseller i Topseller XXL dedykowane są dla Klientów, dla których dobra oferta cenowa ma największe znaczenie. Dostępne są w opakowaniach standardowych i XXL, aby dać możliwość dopasowania gramatury do indywidualnych potrzeb. To korzystna cenowo i wydajna opcja dla niemal każdego lokalu gastronomicznego. Poza możliwością rozmowy z Doradcami Klienta i Ekspertami, na stoisku Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa można było spróbować dań przygotowanych przez Kucharzy z Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

– Cała branża HoReCa spotyka się w jednym miejscu – kucharze, właściciele lokali gastronomicznych i dostawcy. Wszystko po to, aby dzielić się wiedzą, a także porozmawiać o oczekiwaniach i potrzebach.  Oferowane przez nas produkty Topseller i Topseller XXL pozwalają na racjonalne zarządzanie biznesem w trudnych czasach dla branży. Atrakcyjna cena asortymentu tej marki umożliwia restauratorom lepsze planowanie menu, a tym samym zaoferowanie swoim gościom niższych cen i potencjalnie zwiększenia popytu – mówi Bartosz Peter, Ekspert Instytutu Kulinarnego Transgourmet i Kapitan Narodowej Reprezentacji Polskich Kucharzy.      

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów to  jedno z największych spotkań edukacyjnych branży HoReCa w Polsce. Kolejna edycja odbędzie się w przyszłym roku w Warszawie.

Aktualności

Smakuj przyszłość z BCU!

Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie (BCU) to miejsce, które kształci przyszłych liderów gastronomii, stawiając na praktyczne umiejętności, które odgrywają

Przegląd Gastronomiczny 6/2024

Nowy numer „PG” 6/2024 Książeczka sanepidowska online – Adrianna Lotolc    2 Reklamowanie produktów w sieci? To nie takie proste! – Edyta Oleszczuk-Romańska    4 Firmy gastronomiczne

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron