Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

XIV Festiwal Kuchni Greckiej

Festiwal Kuchni Greckiej 2019

14. FESTIWAL
KUCHNI GRECKIEJ
TEO VAFIDISA
29.03.2019

Festiwal Kuchni Greckiej to odbywające się od 14 lat wydarzenie skupiające wokół siebie szefów kuchni, kucharzy, przedstawicieli HoReCa, jak i konsumentów oraz wystawców z
wielu innych branż.

Obecność wśród największych autorytetów branży gastronomicznej stanowi dla Państwa wspaniałą okazję do promocji Firmy oraz produktów na rynku krajowym i międzynarodowym.

Wydarzenie jest obecne w mediach masowych, zapewniając aktywną promocję zarówno naszych jak i Państwa działań w obrębie Festiwalu, dzięki wsparciu licznych patronów  medialnych. Informacja oraz relacja z eventu, wraz z logotypami partnerów znajduje się zarówno w przekazach drukowanych jak i radiowych czy telewizyjnych.

Materiały do pobrania:

  1. 14 Festiwal Kuchni Greckiej [.pdf]
  2. Regulamin XIV Festiwalu Kuchni Greckiej [.pdf]
  3. Oświadczenie-XIV Festiwal Kuchni Greckiej [.pdf]
  4. Czekoladki Na Konkurs Kuchni Greckiej Arkusz Zamówienia [.pdf]

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron