Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

XIV Festiwal Kuchni Greckiej

Festiwal Kuchni Greckiej 2019

14. FESTIWAL
KUCHNI GRECKIEJ
TEO VAFIDISA
29.03.2019

Festiwal Kuchni Greckiej to odbywające się od 14 lat wydarzenie skupiające wokół siebie szefów kuchni, kucharzy, przedstawicieli HoReCa, jak i konsumentów oraz wystawców z
wielu innych branż.

Obecność wśród największych autorytetów branży gastronomicznej stanowi dla Państwa wspaniałą okazję do promocji Firmy oraz produktów na rynku krajowym i międzynarodowym.

Wydarzenie jest obecne w mediach masowych, zapewniając aktywną promocję zarówno naszych jak i Państwa działań w obrębie Festiwalu, dzięki wsparciu licznych patronów  medialnych. Informacja oraz relacja z eventu, wraz z logotypami partnerów znajduje się zarówno w przekazach drukowanych jak i radiowych czy telewizyjnych.

Materiały do pobrania:

  1. 14 Festiwal Kuchni Greckiej [.pdf]
  2. Regulamin XIV Festiwalu Kuchni Greckiej [.pdf]
  3. Oświadczenie-XIV Festiwal Kuchni Greckiej [.pdf]
  4. Czekoladki Na Konkurs Kuchni Greckiej Arkusz Zamówienia [.pdf]

Aktualności

Przegląd Gastronomiczny 5/2024

Nowy numer „PG” 5/2024 Opłaty abonamentowe i standardy ochrony małoletnich – Adrianna Lotolc    2 Czy AI nadaje się na dietetyka?    4 Jedzenie emocjonalne – jak

MADE FOR Restaurant

Stajemy do walki: MASZYNY kontra ROMANTYZM, budując restaurację Nowego Świata opartą na AUTOMATYZACJI i zapraszając do tego dzieła najlepszych polskich gastronomów podczas najbardziej kreatywnego wydarzenia

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron