Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

XIV Festiwal Kuchni Greckiej

Festiwal Kuchni Greckiej 2019

14. FESTIWAL
KUCHNI GRECKIEJ
TEO VAFIDISA
29.03.2019

Festiwal Kuchni Greckiej to odbywające się od 14 lat wydarzenie skupiające wokół siebie szefów kuchni, kucharzy, przedstawicieli HoReCa, jak i konsumentów oraz wystawców z
wielu innych branż.

Obecność wśród największych autorytetów branży gastronomicznej stanowi dla Państwa wspaniałą okazję do promocji Firmy oraz produktów na rynku krajowym i międzynarodowym.

Wydarzenie jest obecne w mediach masowych, zapewniając aktywną promocję zarówno naszych jak i Państwa działań w obrębie Festiwalu, dzięki wsparciu licznych patronów  medialnych. Informacja oraz relacja z eventu, wraz z logotypami partnerów znajduje się zarówno w przekazach drukowanych jak i radiowych czy telewizyjnych.

Materiały do pobrania:

  1. 14 Festiwal Kuchni Greckiej [.pdf]
  2. Regulamin XIV Festiwalu Kuchni Greckiej [.pdf]
  3. Oświadczenie-XIV Festiwal Kuchni Greckiej [.pdf]
  4. Czekoladki Na Konkurs Kuchni Greckiej Arkusz Zamówienia [.pdf]

Aktualności

Kalifornijska jakość i lata doświadczenia

Carlo Rossi, największa marka wina w Polsce[1], zaskakuje nowościami produktowymi. Razem z mistrzem winiarstwa Darrenem Procsalem wprowadza na rynek linię Winemaker’s Selection. Ta wyjątkowa kolekcja

Wystawa CLEVERFOOD. For everyone

Już 1 lutego w Centrum Nauki Experyment zostanie zainaugurowana wystawa CLEVERFOOD for everyone. Jest ona efektem pracy międzynarodowego zespołu ekspertów z Ecsite (Europejska sieć centrów nauki i muzeów),

Polska nad Porterem Bałtyckim

W ciągu ostatnich 20 lat liczba porterów bałtyckich warzonych co roku w Polsce zwiększyła się kilkunastokrotnie, a sam styl zaczął wyróżniać polskich piwowarów w świecie. Przypadająca

Soft&Sweet Inspiration Day

Firma Primulator zaprasza wszystkich właścicieli cukierni, kawiarni, piekarni oraz sklepów convenience na wyjątkowe wydarzenie – Soft&Sweet Inspiration Day, które odbędzie się 4-5 lutego 2025 roku w

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content