Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Zawalcz o zwycięstwo w 10. edycji prestiżowego konkursu Wine&Food Noble Night!

Uroczysty finał 23 września 2017 r.

Ruszyły eliminacje ogólnopolskiego konkursu kulinarnego Wine&Food Noble Night, termin nadsyłania zgłoszeń upływa 12 kwietnia. W pierwszej kolejności następuje selekcja kandydatur, w trakcie kwalifikacji sprawdzana jest karta menu, dobór smaków, jakość obsługi, dbałość o aranżację wnętrza. Spośród wszystkich wyłoniona zostanie finałowa 12, która podczas wrześniowej gali stanie w szranki o miano najlepszej!
Już po raz 10. szefowie kuchni restauracji zakwalifikowanych do finału, przygotują perfekcyjnie skomponowane menu składające się z przystawki i dania głównego. Całość zamknie pozakonkursowy deser w formule popisu mistrzowskiego. Zmagania szefów kuchni będą bacznie obserwowane i ocenione przez grono wyjątkowych gości oraz jury złożone z mistrzów kulinarnego fachu. Poza splendorem zwycięstwa najlepsi otrzymają wyjątkowe nagrody oraz staże w prestiżowych restauracjach na świecie.
Wszystko to w atmosferze niewymuszonej elegancji pełnej szampańskiego blasku przepięknej restauracji, która powstanie specjalnie tylko na ten jeden wieczór. Tak perfekcyjnie skomponowany entourage sprzyjać będzie eleganckiej kolacji, podczas której udamy się w podróż do świata pełnego smaków, zapachów i barw, a także wzniesiemy urodzinowy toast.

Więcej informacji: www.noblenight.pl
Kontakt dla restauracji: malgorzata.kwiecinska@nobleconcierge.pl, tel. 695 995 846
Kontakt dla mediów: iwona.zelazna@nobleconcierge.pl, tel. 722 260 099

Uroczysty finał 23 września 2017 r.

 

 

Ruszyły eliminacje ogólnopolskiego konkursu kulinarnego Wine&Food Noble Night, termin nadsyłania zgłoszeń upływa 12 kwietnia. W pierwszej kolejności następuje selekcja kandydatur, w trakcie kwalifikacji sprawdzana jest karta menu, dobór smaków, jakość obsługi, dbałość o aranżację wnętrza. Spośród wszystkich wyłoniona zostanie finałowa 12, która podczas wrześniowej gali stanie w szranki o miano najlepszej!

Już po raz 10. szefowie kuchni restauracji zakwalifikowanych do finału, przygotują perfekcyjnie skomponowane menu składające się z przystawki i dania głównego. Całość zamknie pozakonkursowy deser w formule popisu mistrzowskiego. Zmagania szefów kuchni będą bacznie obserwowane i ocenione przez grono wyjątkowych gości oraz jury złożone z mistrzów kulinarnego fachu. Poza splendorem zwycięstwa najlepsi otrzymają wyjątkowe nagrody oraz staże w prestiżowych restauracjach na świecie.

Wszystko to w atmosferze niewymuszonej elegancji pełnej szampańskiego blasku przepięknej restauracji, która powstanie specjalnie tylko na ten jeden wieczór. Tak perfekcyjnie skomponowany entourage sprzyjać będzie eleganckiej kolacji, podczas której udamy się w podróż do świata pełnego smaków, zapachów i barw, a także wzniesiemy urodzinowy toast.

 

 

Więcej informacji: www.noblenight.pl

Kontakt dla restauracji: malgorzata.kwiecinska@nobleconcierge.pl, tel. 695 995 846

Kontakt dla mediów: iwona.zelazna@nobleconcierge.pl, tel. 722 260 099

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron