Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

„Życie ze smakiem! Drobiowe Przysmaki”

KAMIS S.A. wraz z Zespołem Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie
serdecznie zapraszają na konkurs „Życie ze smakiem! Drobiowe Przysmaki”.
Konkurs skierowany jest do szkół oraz uczniów szkół gastronomicznych w województwie mazowieckim, a jego celem jest wyłonienie młodych osób z talentem i pasją kulinarną – kreatywnych, ceniących sobie sportowe współzawodnictwo oraz doskonalenie warsztatu zawodowego.
Finał Konkursu odbędzie się 08.04.2011 r. w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich, ul. Majdańska 30/36 w Warszawie.

Aktualności

Świąteczny Stół Pajacyka

Już 6 grudnia odbędzie się kolejna edycja „Świątecznego Stołu Pajacyka”! Tego dnia właściciele lokali gastronomicznych przekazują 10% dziennego obrotu, aby pomóc dzieciom i młodzieży z

Jarmark Regionalny w Lublinie

Przed nami 4. edycja Jarmarku Regionalnego organizowanego z okazji Międzynarodowego Dnia Osób Niepełnosprawnych przez Specjalny Ośrodek Szkolno–Wychowawczy dla Dzieci i Młodzieży Niepełnosprawnych im. Prof. Zofii Sękowskiej w Lublinie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron