Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

„Życie ze smakiem! Drobiowe Przysmaki”

KAMIS S.A. wraz z Zespołem Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie
serdecznie zapraszają na konkurs „Życie ze smakiem! Drobiowe Przysmaki”.
Konkurs skierowany jest do szkół oraz uczniów szkół gastronomicznych w województwie mazowieckim, a jego celem jest wyłonienie młodych osób z talentem i pasją kulinarną – kreatywnych, ceniących sobie sportowe współzawodnictwo oraz doskonalenie warsztatu zawodowego.
Finał Konkursu odbędzie się 08.04.2011 r. w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich, ul. Majdańska 30/36 w Warszawie.

Aktualności

Laureaci konkursu SkillsPoland 2022

W dniach 23-25 listopada br., na terenie Centrum Wystawienniczo-Kongresowego AMBEREXPO w Gdańsku po raz kolejny odbył się ogólnopolski konkurs SkillsPoland 2022, który jest eliminacjami do

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron