Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Życzenia świąteczne od Redakcji „Przeglądu Gastronomicznego”

Z okazji nadchodzących Świąt pragniemy złożyć wszystkim naszym Czytelnikom, Autorom i Kontrahentom najlepsze życzenia zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w rodzinnym gronie.

W czasie wiosennej przerwy świątecznej zapraszamy do lektury „Przeglądu Gastronomicznego” oraz do częstych odwiedzin na naszej stronie, na której można znaleźć wiele ciekawych informacji z życia branży oraz artykuły przydatne w prowadzeniu działalności gastronomicznej. Dodatkowo przypominamy, że jeszcze tylko przez tydzień można pobrać z naszej strony bezpłatnie najnowszy numer PG 3/23, przygotowywany na Targi GastroSMAKKi i EuroGastro.

Miłej lektury i wesołych Świąt raz jeszcze życzy

Redakcja „PG”.

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron