Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Życzenia świąteczne od redakcji „Przeglądu Gastronomicznego”

Z okazji nadchodzących Świąt pragniemy złożyć wszystkim naszym Czytelnikom, Autorom i Kontrahentom najlepsze życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnym gronie, a w Nowym Roku wszelkiej pomyślności w życiu osobistym i zawodowym.

W Nowym Roku zapraszamy do lektury „Przeglądu Gastronomicznego” oraz do częstych odwiedzin na naszej zmodernizowanej stronie. Jak zwykle będziemy się starali informować na bieżąco o wszystkich nowościach technologicznych i produktowych oraz o wydarzeniach z życia branży. Na łamach „PG” nie zabraknie również tego, co nas wyróżnia, czyli fachowych artykułów i solidnej dawki wiedzy gastronomicznej.  

Jeszcze raz życzymy wesołych Świąt i do zobaczenia w Nowym Roku :)!

Redakcja „PG”

Aktualności

Kalifornijska jakość i lata doświadczenia

Carlo Rossi, największa marka wina w Polsce[1], zaskakuje nowościami produktowymi. Razem z mistrzem winiarstwa Darrenem Procsalem wprowadza na rynek linię Winemaker’s Selection. Ta wyjątkowa kolekcja

Wystawa CLEVERFOOD. For everyone

Już 1 lutego w Centrum Nauki Experyment zostanie zainaugurowana wystawa CLEVERFOOD for everyone. Jest ona efektem pracy międzynarodowego zespołu ekspertów z Ecsite (Europejska sieć centrów nauki i muzeów),

Polska nad Porterem Bałtyckim

W ciągu ostatnich 20 lat liczba porterów bałtyckich warzonych co roku w Polsce zwiększyła się kilkunastokrotnie, a sam styl zaczął wyróżniać polskich piwowarów w świecie. Przypadająca

Soft&Sweet Inspiration Day

Firma Primulator zaprasza wszystkich właścicieli cukierni, kawiarni, piekarni oraz sklepów convenience na wyjątkowe wydarzenie – Soft&Sweet Inspiration Day, które odbędzie się 4-5 lutego 2025 roku w

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content