Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Bocuse d’Or Polska

„Festiwal Smaki Francuskie”

Selekcja – Konkurs Bocuse d’Or Polska

W dniach 3-4 września 2011 r. w Manufakturze w Łodzi odbędzie się „Festiwal Smaki Francuskie”. Podczas festiwalu przeprowadzona będzie selekcja do europejskich eliminacji konkursu Bocuse d’Or Europe 2012. Zwycięzca polskiej selekcji do Bocuse d’Or weźmie udział w europejskich eliminacjach  Bocuse d’Or Europe 2012, które odbędą się w marcu 2012 r. w  Brukseli oraz będzie miał możliwość startować w konkursie

„Bocuse d’Or 2013” w Lyonie.

Szczegółowe informacje pojawią się wkrótce.

Wszystkich zainteresowanych wzięciem udziału w selekcji prosimy o kontakt:

Prezes Fundacji Academy Bocuse d’Or Poland

Constant-Michel Labarre
+ 48 604 917 404
michel@labarre.pl

Sekretariat Fundacji Academy Bocuse d’Or Poland

Anna Morzyszek
+48 502 247 877
annamorzyszek@wp.pl

Aktualności

Gala Poland 100 Best Restaurants Awards 2024

Premiera XIII edycji Przewodnika Poland 100 Best Restaurants, który tworzy kulinarną mapę Polski, ogłoszenie listy 100 najlepszych restauracji w Polsce i wręczenie nagród dla szefów

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron