Kapituła VII edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”
do udziału zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie:
KATEGORIA UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH
Wojciech Truk i Ilona Kruczek | Technikum „Lider” – LUBLIN |
Bartosz Wiśniewski i Klaudia Trudnowska | Z.S.G. im. Jarosława Iwaszkiewicza – BYDGOSZCZ |
Przemysław Kopania i Kamil Przewdziecki | Z.S.G.H. im. Stanisława Bergera – WARSZAWA ul. Majdańska |
Wojciech Komsa i Sebastian Błażejowski | Z.S.G.im. Mikołaja Spytka Ligęzy – RZESZÓW |
Emil Kobierecki i Patryk Witczak | N.T.G.Z.D.Z. – WARSZAWA |
Patryk Nowak i Marta Gąsiorowska | Z.S.C.K.R.im. Jadwigi Dziubińskiej – GOLĄDKOWO |
Milena Marcinowska i Konrad Stypułkowski | Z.S.G.im. prof. E. Pijanowskiego – WARSZAWA ul. Poznańska |
Przemysław Gorczyński i Sebastian Melnicki | Z.S. im. Bolesława Prusa – PUŁTUSK |
Michał Mikołąjczyk i Igor Simora | Z.S.S.G. – WARSZAWA ul. Komorska |
KATEGORIA UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH – EKIPY REZERWOWE
Antoni Słonawski i Wiktor Sochacki | Z.S.G.im. prof. E. Pijanowskiego – WARSZAWA ul. Poznańska |
Łukasz Dzikowski i Maciej Nieć | Z.S. nr 7im. Komisji Edukacji Narodowej – WAŁBRZYCH |
Natalia Lipnicka i Agnieszka Leśniewska | Z.S.G. – WROCŁAW |
KATEGORIA PROFESJONALIŚCI
Mariusz Śliwiński i Marcin Piotrowski | Hotel Windsor – JACHRANKA |
Michał Ziaja i Karol Płoch | Hilton Garden Inn – RZESZÓW |
Patryk Stępiński i Przemek Bednarz | Hotel BoniFaCio – SOCHOCIN |
Adam Frelak i Adrian Głowala | Restauracja 99 – WARSZAWA |
Marcin Gerasik i Dawid Bielecki | Różany Dwór – SKRZESZEW |
Rafał Grzegorzek i Marcin Prybacki | Restauracja Art Deco – POLANICA ZDRÓJ |
Tomasz Nasiłowski i Wkitor Gnich | Restauracja L’Arc – WARSZAWA |
Cezary Powała i Sebastian Stellwag | Nestle Polska – WARSZAWA |
Dorota Pajęcka i Grzegorz Bąk | Hotel Ambasadorski – RZESZÓW |
Kamil Tłuczek i Szymon Tomaka | Restauracja Bawialnia – RZESZÓW |
KATEGORIA PROFESJONALIŚCI – EKIPY REZERWOWE
Piotr Krawczyk i Krzysztof Sikora | Hotel Grand Sal – WIELICZKA |
Wszystkim ekipom kucharskim, które nie zakwalifikowały się do
VII edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”
serdecznie dziękujemy za zaangażowanie i wkład pracy w przygotowanie dań Konkursowych,
jednocześnie zapraszamy do uczestnictwa w przyszłorocznej
VIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”