Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Mistrzostwa Świata Barmanów

W tym roku przypada jubileusz 60-lecia Międzynarodowego Stowarzyszenia Barmanów, organizacji skupiającej tysiące członków z 45 krajów  na całym świecie.

Doskonałą okazją do uczczenia jubileuszu będą Mistrzostwa Świata Barmanów w kategoriach Classic i Flair organizowane w Warszawie w dniach 5-10 listopada 2011 r. Swoją obecność potwierdziło 500 uczestników z 60 krajów, ze wszystkich kontynentów, w tym 106 zawodników uczestniczących w mistrzostwach.

Program Kongresu poza Mistrzostwami obejmuje szereg dodatkowych atrakcji, m.in.: uroczystości związane z jubileuszem, „Dzień Polski” w celu przybliżenia uczestnikom kongresu polskiej kultury, muzyki i tradycji kulinarnej. Ponadto przewidziane są codzienne spotkania ze zrzeszonymi członkami Stowarzyszenia w tzw. Hospitality Suites w celu zapoznania się z ich ofertą produktów i najnowszymi trendami w świecie barmańskim.

Organizatorem Kongresu jest Stowarzyszenie Polskich Barmanów z Prezesem Ryszardem Berentem na czele.
Partnerami wydarzenia są: Hilton Hotel Warszawa i Global Wings.
Obsługą PR zajmuje się firma Smarten.

Aktualności

Smakuj przyszłość z BCU!

Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie (BCU) to miejsce, które kształci przyszłych liderów gastronomii, stawiając na praktyczne umiejętności, które odgrywają

Przegląd Gastronomiczny 6/2024

Nowy numer „PG” 6/2024 Książeczka sanepidowska online – Adrianna Lotolc    2 Reklamowanie produktów w sieci? To nie takie proste! – Edyta Oleszczuk-Romańska    4 Firmy gastronomiczne

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron