Skip to content
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Zawalczą o finał Kulinarnego Pucharu Polski 2013

Udział w Kulinarnym Pucharze Polski to wyzwanie dla ambitnych. To szansa na sprawdzenie się w sytuacji stresowej, pod okiem międzynarodowego jury, pod presją czasu, w towarzystwie równie uzdolnionej konkurencji.

Zwycięzcy konkursów nominowanych podejmą wyzwanie już 24 września w Półfinale KPP podczas Międzynarodowych Targów Gastronomii POLAGRA GASTRO. Tylko najlepsi zostaną wytypowani do wielkiego Finału, który odbędzie się dzień później.

Uczestnicy Półfinału Kulinarnego Pucharu Polski 2013

Primerba Cup

Sebastian Kornacki, Michał Trukawka

Restauracja Hotelu Westin, Warszawa

Kulinarny Rajd Mistrzów

Mariola Monczak, Sebastian Zarzeczny

Restauracja Pod Papugami, Wrocław

II Ogólnopolski Festiwal Borów Tucholskich „Ale Pasztet”:

Dawid Szkudlarek, Bartłomiej Pawlikowski

Restauracja hotelu Best Western, Gorzów Wielkopolski

Festiwal Kuchni Greckiej

– Paweł Kubera, Wiesława Nowak

Restauracja hotelu Zieliński, Szczecinek

Festiwal Ryb Bałtyckich

Bartosz Kamiński, Paweł Stawicki 

Restauracja hotelu Hilton, Gdańsk

l’Art de la cuisine Martell

Łukasz Kawaller, Paulina Sawicka

Restauracja hotelu Anders, Stare Jabłonki

Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne

Jakub Walczak, Tomasz Zdrenka

Platinium Palace, Poznań

Trendy Chef of Poland

Michał Kuduk, Dariusz Kuduk

Restauracja hotelu Grand Sal, Wieliczka

Unifreeze Culinary Cup

Daniel Olas, Karolina Wiśniewska

Restauracja Pro-Vita, Kołobrzeg

Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś

Jakub Bondziul, Rafał Grzegorzek

Restauracja Amber Room, Warszawa

Festiwal Kuchni Zbójnickiej

Albert Kempys, Dawid Konior

Restauracja na Brzegu, Szczyrk

Dorszowe Żniwa

Łukasz Cegłowski, Zbigniew Pyc

Restauracja hotelu Villa Baltica, Sopot

Turniej Kucharzy Festiwalu Smaku w Grucznie

Adam Dmyterko, Krzysztof Byłyj

Restauracja Pergola, Kołobrzeg

KPP 2012

Marek Rybacki, Zbigniew Łęgowski

Restauracja Hotelu Sulbin,  Garwolin

Dowiedz się więcej:

www.kpp.mtp.pl

Aktualności

590 lat króla rieslinga

13 marca 2025 roku przypada 590. rocznica pierwszej historycznej wzmianki o rieslingu, najważniejszej odmianie winogron w Niemczech. Tego dnia w 1435 roku Klaus Kleinfisch, administrator

Mistrzostwa Młodych Kelnerów 2025

Przed nami VII edycja ogólnopolskich Mistrzostw Młodych Kelnerów 2025, które odbędą się 20 marca br. o godz. 10.00  w budynku Zespołu Szkół Ponadpodstawowych  nr 3

THE BEST PIZZA AWARDS 2025

Już 25 czerwca 2025 r. Mediolan stanie się światową stolicą pizzy – The Best Pizza Awards powróci z trzecią odsłoną wydarzenia. Ta długo wyczekiwana gala

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron